byggfrun.blogg.se

Kvinna och Byggherre, japp, det går jättebra! Vi bygger med delad entreprenad och ett arkitektritat lösvirkeshus håller nu på att byggas enligt våra önskemål. Följ med på vår resa!

Slutskedet!

Publicerad 2014-10-01 22:06:16 i Allmänt,

 
Nu börjar slutskedet, vi har nu fått bekräftat att vi kan räkna med en inflyttning mitten av november så nu är det bara 1 1/2 månad kvar! Som byggherre innebär det att vi har en del som ska fixas och bokas.
 
Nu ligger klinkerplattorna på plats i båda badrummen och fogen återstår i stora badrummet. Vi har passerat vår svarta period (som det tycks att alla har en av) så nu har vi valt en fin ljusgrå klinkerplatta med ganska lite färgskiftning. Eftersom jag jobbar i byggbranschen vet jag att detta är en storlek som är att rekommendera för att få till fallet i badrummet. Parketten ligger nu även på plats i hela huset. En utmaning för vår duktiga snickare med husets alla vinklar.
 
Våra specialbeställda trösklar är nu också på plats. Vitlaserade asktrösklar som varken dörrleverantören eller golvleverantören märkligt nog inte har i sitt sortiment.
 
Nu händer mycket (igen). Dörrar ska monteras, smygar, fönsterbrädor, kök, badrumsinredning, tvättstugeinredning m.m. Återkommer med mer bilder.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela